logo ADE Gas

The power of the simple perfect!

Nume Firma: ADEGAS OIL COMPANY SRL
Sediu central: Str. Vornicul Ureche 7 C, Caracal
Cod fiscal: RO26733404
Numar unic de inregistrare: J28/158/2010 

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.adegas.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Accesand acest site web si / sau oricare dintre paginile sale, sunteti de acord cu acesti termeni de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site web.

DESCRIEREA SERVICIILOR

ADEGAS OIL COMPANY SRL pune la dispozitie informatiile de pe acest site in scopuri de informare generala si nu garanteaza exactitatea acestora la un moment dat, desi va fi posibil ca toate informatiile sa fie exacte atunci cand sunt publicate pe site.

Pierderea responsabilitatii

ADEGAS OIL COMPANY SRL nu poate fi facuta responsabila in niciun fel pentru pierderea sau daunele pe care oricine le poate suferi ca urmare a utilizarii in vreun fel a informatiilor prezentate pe acest site web. ADEGAS OIL COMPANY SRL nu garanteaza in niciun fel exactitatea, utilitatea sau completitatea informatiilor sau materialelor continute pe acest site web. ADEGAS OIL COMPANY SRL nu garanteaza rezultatele care ar putea fi obtinute din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site si din disponibilitatea de a utiliza orice informatie prezenta pe site-ul web.

ADEGAS OIL COMPANY SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul niciunui material prezentat pe acest site web. Acestea sunt prezentate in scop informativ si sunt considerate utile. ADEGAS OIL COMPANY SRL nu poate fi facuta responsabila pentru materialele prezente pe site-ul web, acestea sunt prezentate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care viziteaza acest site face acest lucru pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute pe acest site web sunt furnizate in scopuri de informare generala si nu sunt insotite de nicio garantie, expresa sau implicita.

LIMITARILE TEHNICE ALE SERVICIILOR

ADEGAS OIL COMPANY SRL nu isi asuma nicio responsabilitate daca serviciile site-ului web nu pot fi accesate de utilizatori pentru o perioada nelimitata / nedeterminata, din motive tehnice sau comerciale.

FINALUL ACORDULUI

ADEGAS OIL COMPANY SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii, conditiile si politicile in orice moment. fara a anunta in prealabil. Prin urmare, sunteti rugat sa consultati aceasta sectiune in mod regulat pentru a tine pasul cu modificarile aduse.