logo ADE Gas

Puterea perfectului simplu!

Mic Vrac GPL

ADE Gas comercializează GPL-propan în rezervoare cu capacități adaptate nevoilor tale. GPL-ul furnizat de ADE Gas este o sursă de energie alternativă performantă și economică.

Dacă locuinta dumneavoastră nu este conectată la rețeaua de gaz, Ade Gas vă poate oferi o alternativă fiabilă și eficientă. Un rezervor de stocare GPL de uz casnic vă permite să vă încălziți casa și apa caldă și să vă gătiți mesele ca și cum ați avea gaz de la rețea.
Întrebați și sfătuiți-vă cu consultanții noștri spre a identifica împreună cele mai bune soluții de alimentare cu energie a căminului dvs. și să aflați mai multe despre ce presupune o instalație GPL pentru casă.

Doriți să comandați GPL-propan când rezervorul dvs. se goleste? Putem ajuta și cu asta. Trebuie doar să fii cu ochii pe indicatorul rezervorului tău și să ne suni ori de câte ori ai nevoie de o reumplere. Vă recomandăm să nu lăsați nivelul să scadă sub 20% pentru a nu epuiza complet gazul înainte de a putea livra. Comanda minimă de livrare este de 500 de litri.

Puterea calorică a GPL

Pentru a produce aceeași căldură oferită de 1 kg de GPL, toate cele mai comune alternative necesită un consum mai mare

Puterea calorica a GPL ADE Gas

Avantajele GPL-propan fata de alti combustibilii

  • Are randament ridicat la ardere

  • Necesită mai puțină depozitare

  • Densitatea sa de energie este mare

  • Este usor de manevrat si transportat

  • Nu este predispus la deteriorare în timpul depozitării

  • Fără prezență de cenușă

  • Control mai bun asupra consumului

Rețeaua de distribuție GPL-propan

Schimbați cu Ade Gas

Utilizati deja GPL de la alt furnizor?
Trecerea la Ade Gas este simpla!

Dacă ajungeți la sfârșitul contractului cu furnizorul actual, puteți trece aprovizionarea la Ade Gas si ati reduce semnificativ costurile de energie ale afacerii dumneavoastră.

Veți beneficia de GPL fiabil la prețuri competitive și veți fi conectat la o echipă de experți în energie – acolo pentru a vă oferi o soluție energetică adaptată exact nevoilor afacerii dumneavoastră.

Schimbarea nu ar putea fi mai ușoară. De fapt, noi gestionăm întregul proces, așa că preluam grijile.